مقالات

مقایسه گلکسی S22 اولترا با گلکسی S21 اولترا؛ پرچمدار جدید سامسونگ چه برتری‌هایی دارد؟

3456

گلکسی اس ۲۲ اولترا، قدرتمند‌ترین گوشی سری اس ۲۲ سامسونگ است که به لحاظ عملکرد رقیبی قدرتمند برای گوشی هم‌رده‌ی نسل گذشته‌ی خود محسوب می‌شود.

سامسونگ سرانجام در رویداد آنپکد ۲۰۲۲ خود از گوشی‌های سری اس ۲۲ رونمایی کرد؛ البته تمام مشخصات مورد انتظار گوشی‌های این سری از مدت‌ها پیش دردسترس عموم قرار گرفته بود. گلکسی اس ۲۲ اولترا گوشی پرچم‌دار این سری محسوب می‌شود که مانند گوشی هم‌رده‌ی نسل قبل خود، از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد.

 

سامسونگ در نسخه‌ی اولترا گوشی‌های سری گلکسی اس خود بسیاری موارد مانند نمایشگر، رم، طراحی و فناوری بکار رفته در دوربین‌ها و باتری را متفاوت با دو مدل استاندارد و پلاس این سری و بسیار قدرتمند‌تر از آن‌ها طراحی می‌کند؛ این امر برای نسخه‌ی اولترا گلکسی اس ۲۲ نیز صحت دارد.

 

 

قبل از برگزاری رویداد آنپکد ۲۰۲۲، مشخصات و رندرهای گلکسی اس ۲۲ اولترا، پرچم‌دار جدید سامسونگ، بارها به بیرون درز پیدا کرد و رویداد آنپکد آنچنان که باید طرفداران این نسخه از گوشی‌های سامسونگ را شگفت‌زده نکرد؛ از طرفی شرکت کره‌ای اعلام کرده بود که دیگر گوشی‌‌ای از خانواده نوت معرفی نخواهد شد و تمام قابلیت‌های این سری را به گلکسی اس ۲۲ اولترا اضافه می‌کند؛ بنابراین می‌توان که گلکسی اس ۲۲ اولترا علاوه بر ظاهری جذاب، منحصر به‌فرد و متفاوت با گلکسی اس ۲۱ اولترا نسل قبل، به پردازنده‌ای قدرتمندتر از نسخه‌ی هم‌رده‌ی نسل قبل خود مجهز است.

گلکسی اس ۲۲ اولترا به‌عنوان ترکیبی از پرچم‌دار سری نوت و اس از قلم پشتیبانی می‌کند و محفظه‌ای برای نگه‌داری قلم دارد؛ این گوشی در رنگ‌های متفاوتی مانند مشکی، سفید، سبز و رنگ انحصاری فانتوم بورگوندی عرضه شده است.

در‌ادامه، با زومیت همراه باشید تا پرچم‌دار سری گلکسی اس ۲۲ را با پرچم‌دار سال گذشته‌ی این سری مقایسه کنیم.

طراحی گلکسی اس ۲۲ اولترا و گلکسی اس ۲۱ اولترا

سامسونگ با توقف خط تولید سری گلکسی نوت، اعلام کرد که تمام قابلیت‌های این گوشی‌ را در طراحی گلکسی اس ۲۲ اولترا می‌گنجاند؛ بنابراین با اینکه نسخه‌ی استاندارد و پلاس گوشی‌های این سری، طراحی تقریباً مشابهی با دو نسخه‌ی هم‌رده‌ی سری اس ۲۱ دارند، نسخه‌ی اولترا اس ۲۲ ظاهری مستطیلی‌تر و شبیه‌تر به گلکسی نوت دارد.

طراحی پشت گلکسی S22 اولترا

گلکسی اس ۲۲ اولترا فوق‌العاده زیبا و طراحی منحر‌به‌فردی دارد که در رنگ‌هایی متفاوت با گلکسی اس ۲۱ اولترا معرفی شد. نسل قبلی این گوشی در رنگ‌های مشکی، نقره‌ای، قهوه‌ای و سورمه‌ای دردسترس قرار داشت؛ اما نسخه‌ی اولترا گلکسی اس ۲۲ با رنگ‌های مشکی، سفید، سبز و رنگ انحصاری فانتوم بورگوندی به بازار عرضه می‌شود.

جنس پنل پشتی گلکسی اس ۲۲ اولترا، شیشه‌ی مات (گوریلا گلس Victus) است و سامسونگ در طراحی آن برای زیبایی بیشتر برخلاف گلکسی اس ۲۱ اولترا، دیگر از ماژولی برآمده برای قرار دادن دوربین‌ها خبری نیست و لنزهای مختلف این گوشی، شامل دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید و دو دوربین ۱۰ مگاپیکسلی تله‌فوتو، به صورت‌ جزیره‌ای و جدا از هم در سمت چپ قاب جای گرفته‌اند. درست مانند گوشی‌های سری نوت، گوشی پرچم‌دار سامسونگ نیز به در سمت چپ لبه‌ی پایینی به درگاهی برای نگه‌داری قلم مجهز است و کاربران می‌توانند بدون نگرانی از این گجت محافظت کنند.

پشت گلکسی اس ۲۱ اولترا سامسونگ

در طراحی پنل جلویی گلکسی اس ۲۲ اولترا، اندازه‌ی حاشیه‌ها نسبت به اس ۲۱ اولترا کاهش یافته و نسبت تصویر در این گوشی از از ۲۰:۹ به ۱۹٫۳:۹ تغییر کرده است؛ بنابراین کاربران با سهولت بیشتری می‌توانند با یک دست با آن کار کنند.

نمایشگر گلکسی اس ۲۲ اولترا و گلکسی اس ۲۱ اولترا

گلکسی اس ۲۲ اولترا مانند گوشی هم‌رده‌ی نسل قبلی خود به نمایشگر خمیده‌ی امولد ۶٫۸ اینچی با وضوح ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ مجهز بوده، اما بیشینه‌ی روشنایی آن از گلکسی اس ۲۱ اولترا بیشتر و برابر با ۱۷۵۰ نیت است؛ صفحه‌نمایش هر سه مدل گوشی‌های سری اس ۲۲ از +HDR 10 پشتیبانی می‌کند. در بررسی‌های زومیت هنگامی که تنظیمات روشنایی گلکسی اس ۲۲ اولترا روی حالت خودکار قرار داشت، بیشینه‌ی روشنایی به ۱۶۸۲ نیت رسید که نسبت به گلکسی اس ۲۱ اولترا ۲۰ درصد بیشتر است.

یادداشت برداری گلکسی S22 اولترا

نرخ نوسازی صفحه‌نمایش گلکسی اس ۲۱ اولترا در بازه‌ی ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز متغیر بود، این بازه برای پرچم‌دار جدید سامسونگ بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز متغیر است. در بررسی‌‌های زومیت نرخ نوسازی گلکسی اس ۲۲ اولترا به یک هرتز نرسید و در زمان آیدل نیز نرخ نوسازی را به ۲۴ هرتز کاهش می‌داد؛ به‌محض لمس صفحه‌نمایش، نرخ نوسازی به‌سرعت به ۱۲۰ هرتز می‌رسید.

گلکسی اس ۲۲ اولترا همواره خوانایی خود را حفظ کرده و می‌کند و با بهره‌گیری از فناوری Vision Booster، روشنایی و کنتراست رنگی بهینه‌تری نسبت به نسل قبلی خود ارائه می‌دهد. نمایشگر هردو گوشی اس ۲۲ اولترا و اس ۲۱ اوترا به قلم S-Pen واکنش نشان می‌دهند، اما تنها نسل جدید، به قلم و محفظه‌ای برای نگه‌داری از آن مجهز است.

قلم S Pen از مهم‌ترین تغییرات گلکسی اس ۲۲ اولترا نسبت به گلکسی اس ۲۱ اولترا است؛ نسل قبلی این گوشی صرفاً از قلم S Pen پشتیبانی می‌کرد، اما نرخ تأخیر قلم استایلوس S-Pen در گلکسی اس ۲۲ اولترا، از ۹ میلی‌ثانیه به ۲٫۸ میلی‌ثانیه رسیده است و این گوشی را به گزینه‌ای ایدئال برای علاقه‌مندان سری نوت و یادداشت‌برداری و طراحی تبدیل شود.

دوربین گلکسی اس ۲۲ اولترا و گلکسی اس ۲۱ اولترا

مشخصات فنی دوربین گلکسی S22 اولترا در مقایسه با گلکسی اس ۲۱ اولترا تفاوت آنچنانی ندارد و مانند آن از دوربین‌های اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی، دو دوربین تله‌فوتوی ۱۰ مگاپیکسلی و یک سنسور لیزری فوکوس خودکار بهره می‌برد. دوربین اصلی و اولتراواید مانند گذشته از حسگرهای HM3 سامسونگ و IMX563 سونی استفاده می‌کنند؛ اما حسگرهای به‌کاررفته در دوربین تله‌فوتو اکنون اندکی کوچک‌تر از گذشته و مدل IMX754 سونی هستند.

دوربین‌های گلکسی S22 اولترا

نرم‌افزار دوربین گلکسی اس ۲۲ تفاوت اندکی با نسل گذشته دارد و صرفاً تغییراتی در برخی آیکون‌ها مشاهده می‌شود؛ اما سامسونگ امسال پیرامون عملکرد دوربین پرچم‌دارانش در تاریکی مانور بسیاری می‌دهد. قابلیت‌هایی همچون ترکیب فریم‌های ۱۲ و ۱۰۸ مگاپیکسلی برای ثبت عکس‌هایی با جزئیات بیشتر، تغییر خودکار نرخ فریم در محیط‌های تاریک برای جذب نور بیشتر و ضبط ویدئوهای روشن‌تر، استفاده از لنزهای شفاف‌تر با انعکاس کمتر نور و سیستم لرزش‌گیر اپتیکال با ۵۸ درصد آزادی عمل بیشتر از جمله‌ی مواردی هستند که به عقیده‌ی سامسونگ، دوربین گلکسی اس ۲۲ اولترا به پیشرفته‌ترین ماژول موجود در میان محصولات کره‌ای بدل می‌سازند.

کراپ دوربین اصلی گلکسی اس ۲۱ اولترا

کراپ عکس گلکسی اس ۲۱ اولترا

کراپ دوربین اصلی گلکسی اس ۲۲ اولترا

کراپ عکس گلکسی اس ۲۲ اولترا

عکس ۳ برابری

کراپ عکس ۳ برابری گلکسی اس ۲۱ اولترا

کراپ عکس گلکسی اس ۲۱ اولترا

کراپ عکس ۳ برابری گلکسی اس ۲۲ اولترا

کراپ عکس گلکسی اس ۲۲ اولترا

طبق بررسی‌های زومیت گلکسی اس ۲۲ اولترا تصاویر خوش‌رنگ و لعاب‌تری نسبت به نسل قبلی ثبت می‌کند. عکس‌های بزرگ‌نمایی‌شده چه در زمینه‌ی جزئیات، چه کنترل نویز در سطح بالاتری نسبت به گلکسی S21 اولترا قرار می‌گیرند؛ اما به‌نظر می‌رسد که در پاره‌ای از عکس‌های ثبت‌شده با دوربین اصلی، تلاش مضاعف الگوریتم پردازش تصویر برای روشن‌تر کردن تصویر، گاهی به از دست‌رفتن جزئیات در گلکسی اس ۲۲ اولترا می‌شود.

مشخصات فنی و سخت‌افزاری گلکسی اس ۲۲ اولترا و گلکسی اس ۲۱ اولترا

گلکسی اس ۲۲ اولترا در بخش سخت‌افزار نسبت به گلکسی اس ۲۱ اولترا پیشرفت‌های محسوسی دارد؛‌ این گوشی در پاره‌ای از بازارها با اسنپدراگون ۸ نسل یک و در پاره‌ای دیگر با تراشه‌ی اگزینوس ۲۲۰۰ به‌فروش می‌رسد؛ هر دو تراشه با لیتوگرافی ۴ نانومتری تولید می‌شوند. پیش‌تر انتظار می‌رفت که کهکشانی‌های جدید سامسونگ مانند گذشته با تراشه‌ی Exynos وارد بازار ایران شوند؛ اما اکنون شایعاتی مبنی‌بر عرضه‌ی هر دو نسخه به گوش می‌رسد.

رابط کاربری قلم گلکسی S22 اولترا

گلکسی S22 اولترا با تراشه‌ی Snapdragon برای بررسی دراختیار زومیت قرار گرفت؛ ما برای ارزیابی عملکرد این گوشی و مقایسه‌ی آن با گلکسی S21 اولترا از بنچمارک‌های PCMark ،Speedometer 2.0 ،GeekBench 5 و GFXBench کمک گرفتیم. توجه داشته باشید که گلکسی S21 اولترا با تراشه‌ی Exynos 2100 وارد بازار ایران شده بود.

برخلاف آنچه انتظار می‌رفت، توان پردازشی پردازنده‌ی گلکسی اس ۲۲ اولترا مجهز به پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ نسل یک نسبت به نسل قبلی این نسخه با پردازنده‌ی اگزینوس ۲۱۰۰ پیشرفت اندکی داشته و طبق بررسی‌های زومیت پرچم‌دار جدید سامسونگ ۱۳٫۴ درصد در پردازش‌های تک‌ هسته‌ای و صرفاً ۱٫۳ درصد در پردازش‌های چند هسته‌ای بهتر از گلکسی S21 اولترا عمل می‌کند؛ همچنین گلکسی اس ۲۲ اولترا ۴۲ درصد تجربه‌ی وب‌گردی بهتری نسبت به گلکسی اس ۲۱ اولترا ارائه می‌دهد.

گوشی گلکسی اس ۲۲ اولترا در چهار مدل ۸ | ۱۲۸، ۱۲ | ۲۵۶، ۱۲ | ۵۱۲ و ۱۲ | ۱۰۲۴ گیگابایت با حافظه‌ی پرسرعت UFS 3.1 و رم LPDDR5 به‌فروش می‌رسد و گلکسی اس ۲۱ اولترا در سه نسخه‌ی ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی UFS 3.1 عرضه شده بود که دو نسخه‌ی اول به ۱۲ گیگابایت و نسخه‌ی سوم از ۱۶ گیگابایت رم LPDDR5 مجهز است. هیچکادم از این دو گوشی از حافظه‌ی microSD پشتیبانی نمی‌کند.

این گوشی با ۵G سازگار است و به جای شارژ سریع ۲۵ واتی گلکسی اس ۲۱ اولترا از شارژ سریع ۴۵ واتی پشتیبانی می‌کند؛ گوشی را در مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر به‌صورت کامل شارژ می‌کند. گلکسی اس ۲۲ اولترا امکان شارژ بی‌سیم و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی نیز دارد و مانند اس ۲۱ اولترا، بدون شارژر عرضه می‌شود.

با توجه به اینکه گلکسی اس ۲۲ اولترا فضایی داخلی برای نگه‌داری از قلم S-Pen دارد؛ ظرفیت باتری این گوشی کاهش پیدا نکرده و به همان باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی نسل قبل مجهز است. گلکسی اس ۲۲ اولترا از شارژرهای ۴۵ واتی مبتنی‌بر USB Power Delivery 3.0 پشتیبانی می‌کند و سامسونگ ادعا می‌کند که جدیدترین پرچم‌دارش می‌تواند شارژی برای تمام روز را فراهم کند.

باتری گلکسی اس ۲۲ اولترا در بررسی‌های زومیت، با روشنایی صفحه‌نمایش ۲۰۰ نیتی، نرخ نوسازی حالت Adaptive‌، وضوح پنل +FHD و قطع تمامی اتصالات بی‌سیم و صدای اسپیکر، توانست ۲۰ ساعت و ۴۳ دقیقه ویدئوی معیار زومیت را پخش کند که بهبودی ۱۰ درصدی را نسبت به گلکسی اس ۲۱ اولترا نشان می‌دهد.

در بنچمارک باتری PCMark نیز گلکسی اس ۲۲ اولترا توانست ۱۰ ساعت و ۴۹ دقیقه‌ای شارژدهی داشته باشد و عملکردی بیش‌از ۴۵ درصد بهتر از نتیجه‌ی ۷ ساعت و ۲۱ دقیقه‌ای نسل گذشته ارائه کند؛ این بنچمارک شارژدهی گوشی‌های هوشمند را در کاربری‌های روزمره مانند وب‌گردی و ویرایش عکس ارزیابی می‌کند،

نرم‌افزار گلکسی اس ۲۲ اولترا و گلکسی اس ۲۱ اولترا

سری گلکسی اس ۲۲ به رابط کاربری One UI 4.1 مجهز است و با تمام قابلیت‌های منحصر‌به‌فرد اندروید ۱۲ به بازار عرضه می‌شود. One UI 4.1 با نسخه‌ی One UI 4.0 موجود روی گوشی‌های گلکسی S21 تفاوت‌های ظاهری و کارکردی اندکی دارد.

نقاشی با گلکسی S22 اولترا

گلکسی اس ۲۱ اولترا نیز نسخه‌ی پایدار اندروید ۱۲ را خیلی زود دریافت کرد، اما برای دریافت نسخه‌های بعدی، درنهایت یک آپدیت کمتر دریافت می‌کند؛ قدرتمند‌ترین گوشی گلکسی اس سامسونگ می‌تواند اندروید ۱۵ را به‌عنوان آخرین آپدیت نرم‌افزاری خود دریافت کند و تا یک سال بعد از اتمام دریافت آپدیت نرم‌افزاری هم آپدیت امنیتی دریافت خواهد کرد.

قیمت گلکسی اس ۲۲ اولترا و گلکسی اس ۲۱ اولترا

گلکسی اس ۲۱ اولترا با قیمت پایه‌ی ۱۲۰۰ دلار در زمان عرضه، یکی از گران‌‌ترین گوشی‌های اندرویدی محسوب می‌شد؛ مدل ۱۲۸ گیگابایتی این گوشی با ۱۲ گیگابایت رم ۱۲۰۰ دلار، مدل ۲۵۶ گیگابایتی با همین مقدار رم ۱۲۵۰ دلار و مدل ۵۱۲ گیگابایتی نیز ۱۳۸۰ دلار قیمت داشت.

گلکسی S22 اولترا در دست

سامسونگ برای گوشی‌های سری گلکسی اس ۲۲ نیز قیمت‌گذاری تقریباً مشابهی با نسل قبلی این سری در نظر گرفته است و مدل پایه‌ی آن با ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و ۸ گیگابایت رم با قیمتی معادل ۱۲۴۹ دلار به فروش می‌رسد.

مقایسه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ ۵G گلکسی اس ۲۱ اولترا سامسونگ
اتصالات
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث ۵.۲، A2DP، LE ۵.۲، A2DP، LE
GPS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO بله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO
NFC بله بله
رادیو رادیو اف‌ام (فقط نسخه گلوبال در برخی مناطق)
USB – USB Type-C 3.2 – پشتیبانی از OTG USB Type-C 3.2، پشتیبانی از OTG
باتری
باتری باتری غیرقابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
سرعت شارژ – شارژ سریع ۴۵ وات – شارژ سریع بی‌سیم ۱۵ وات (پشتیبانی از Qi و PMA) – شارژ معکوس بی‌سیم ۴.۵ وات – پشتیبانی از USB Power Delivery 3.0 – شارژر سریع ۲۵ وات – پشتیبانی از Power Delivery 3.0 – شارژ سریع بی‌سیم ۱۵ وات با پشتیبانی از استانداردهای Qi و PMA – شارژ معکوس ۴.۵ وات
بدنه
ابعاد ۱۶۳.۳ در ۷۷.۹ در ۸.۹ میلی‌متر ۸.۹ × ۷۵.۶ × ۱۶۵.۱ میلی‌متر
وزن ۲۲۷ گرم – ۲۲۹ گرم (نسخه mmWave) – 227 گرم (نسخه sub6)
ساخت جلوی شیشه‌ای (گوریلا گلس +Victus)، پشت شیشه‌ای (گوریلا گلس +Victus)، فریم آلومینیومی پشت شیشه‌ای (گوریلا گلس)، جلو شیشه‌ای (گوریلا گلس Victus)، فریم آلومینیومی
– گواهی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا ۱.۵ متر برای ۳۰ دقیقه) – قلم استایلوس (بلوتوث داخلی، ۲.۸ میلی‌ثانیه تأخیر، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ) – گواهی IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا ۱.۵ متر برای ۳۰ دقیقه) – سامسونگ پی (Visa، مسترکارت گواهی) – پشتیبانی از قلم S Pen
سیم‌کارت تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته (دو نانو-سیم و یک eSIM، همزمان یکی فعال (dual stand-by)) تک سیم‌کارته (نانو-سیم and/or eSIM) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))
پلتفرم
سیستم‌عامل در زمان عرضه – اندروید ۱۲ – One UI 4.0 – اندروید ۱۱ – One UI 3.1
تراشه – نسخه گلوبال: Exynos 2200 (چهار نانومتر) – نسخه آمریکا و چین: Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (چهار نانومتر) – Exynos 2100 (پنج نانومتری) – نسخه گلوبال – Qualcomm Snapdragon 888 (پنج نانومتری) – بازارهای آمریکا، چین و کره جنوبی
پردازنده مرکزی – نسخه گلوبال: ۸ هسته‌ای (یک هسته‌ی ۲.۸ گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هسته‌ی ۲.۵۰ گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هسته‌ی ۱.۷ گیگاهرتز Cortex-A510) – نسخه آمریکا و چین: ۸ هسته‌ای (یک هسته‌ی ۳.۰۰ گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هسته‌ی ۲.۵۰ گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هسته‌ی ۱.۸۰ گیگاهرتز Cortex-A510) – ۸ هسته‌ای (یک هسته‌ی ۲.۹ گیگاهرتز Kryo 680، سه هسته‌ی ۲.۸ گیگاهرتز Kryo 680 و ۴ هسته‌ی ۲.۲ گیگاهرتز Kryo 680) – نسخه گلوبال – ۸ هسته‌ای (یک هسته‌ی ۲.۸۴ گیگاهرتز Kryo 680، سه هسته‌ی ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 680 و ۴ هسته‌ی ۱.۸۰ گیگاهرتز Kryo 680) – نسخه آمریکا، چین و کره جنوبی
پردازنده گرافیکی – نسخه گلوبال: Xclipse 920 – نسخه آمریکا و چین: Adreno 730 – Mali-G78 MP14 (نسخه گلوبال) – Adreno 660 (نسخه چین، آمریکا و کره جنوبی)
حافظه
درگاه حافظه خیر خیر
حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت با ۸ گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت با ۱۲ گیگابایت رم، ۵۱۲ گیگابایت با ۱۲ گیگابایت رم، ۱ ترابایت با ۱۲ گیگابایت رم ۱۲۸ گیگابایت با ۱۲ گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت با ۱۲ گیگابایت رم، ۵۱۲ گیگابایت با ۱۶ گیگابایت رم
نوع حافظه UFS 3.1 UFS 3.1
دوربین
اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل (لنز واید ۲۴ میلی‌متری، ۱/۱.۳۳ اینچ سایز سنسور، ۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، فوکوس خودکار لیزری، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، f/1.8) 12 مگاپیکسل (لنز اولتراواید ۱۳ میلی‌متری با پوشش ۱۲۰ درجه، ۱/۲.۵۵ اینچ سایز سنسور، ۱.۴ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزش‌گیر پیشرفته ویدیو، f/2.2) 10 مگاپیکسل (لنز پریسکوپی ۲۳۰ میلی‌متری تله‌فوتو، ۱/۳.۵۲ اینچ سایز سنسور، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال ۱۰ برابر، f/4.9) 10 مگاپیکسل (لنز تله‌فوتو ۷۰ میلی‌متری، ۱/۳.۵۲ اینچ سایز سنسور، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال ۳ برابر، f/2.4) ۱۰۸ مگاپیکسل (لنز واید ۲۶ میلی‌متری با پوشش ۸۳ درجه، ۱/۱.۳۳ اینچ سایز سنسور، ۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز لیزر، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/1.8) 10 مگاپیکسل (لنز پریسکوپ ۲۴۰ میلی‌متری تله‌فوتو با پوشش ۱۰ درجه، ۱.۲۲ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۳.۲۴ اینچ سایز سنسور، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، f/4.9، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال ۱۰ برابر) ۱۰ مگاپیکسل (لنز ۷۰ میلی‌متری تله‌فوتو با پوشش ۳۵ درجه، ۱.۲۲ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۳.۲۴ اینچ سایز سنسور، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، f/2.4، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال ۳ برابر) ۱۲ مگاپیکسل (لنز ۱۳ میلی‌متری اولتراواید با پوشش ۱۲۰ درجه، ۱.۴ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۲.۵۵ اینچ سایز سنسور، f/2.2، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، حالت Super Steady برای ضبط بدون لرزش ویدیو)
قابلیت‌ها فلاش LED، پانوراما، HDR خودکار فلش LED، خودکار-HDR، پانوراما
فیلم‌برداری ۸[email protected]، ۴[email protected]/60fps، ۱۰۸۰[email protected]/60/240fps، ۷۲۰[email protected]، ضبط صدای استریو.، لرزش‌گیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی، +HDR10 ۸[email protected]، ۴[email protected]/60fps، ۱۰۸۰[email protected]/60/240fps، ۷۲۰[email protected]، HDR10+، ضبط صدای استریو.، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
سلفی ۴۰ مگاپیکسل (لنز واید ۲۶ میلی‌متری، ۱/۲.۸ اینچ سایز سنسور، ۰.۷ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/2.2) ۴۰ مگاپیکسل (لنز واید ۲۶ میلی‌متری با پوشش ۸۰ درجه، ۰.۷ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۲.۸ اینچ سایز سنسور، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/2.2)
فیلم‌برداری سلفی ۴[email protected]/60fps، ۱۰۸۰[email protected] ۴[email protected]/60fps، ۱۰۸۰[email protected]
شبکه
فناوری GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
صدا
اسپیکر بله، اسپیکر استریو بله، با اسپیکر استریو
جک ۳.۵ میلی‌متری خیر خیر
– صدای ۳۲ بیت / ۳۸۴ کیلوهرتز – توسعه داده شده توسط AKG – صدای ۳۲ بیت / ۳۸۴ کیلوهرتز – تنظیم شده توسط شرکت AKG
عرضه
معرفی ۹ فوریه ۲۰۲۲ ۱۴ ژانویه ۲۰۲۱
وضعیت موجود، عرضه شده در ۲۵ فوریه ۲۰۲۲ موجود. عرضه شده در ۲۹ ژانویه ۲۰۲۱
حدود قیمت در زمان عرضه حدود ۱۲۵۰ یورو حدود ۱۲۵۰ یورو
مدل‌ها SM-G998B، SM-G998B/DS (گلوبال); SM-G998U (آمریکا); SM-G998U1 (آمریکا، آنلاک شده); SM-G998W (کانادا); SM-G998N (کره جنوبی); SM-G9980 (چین)
قابلیت‌ها
حسگرها حسگر اثرانگشت اولتراسونیک (زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر، اولتراسونیک)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج
– سامسونگ DeX باسیم و بی‌سیم – دستیار صوتی بیکسبی با پشتیبانی از زبان محاوره – سامسونگ پی (Visa، مسترکارت) – پشتیبانی از Ultra Wideband (UWB) – پشتیبانی از سامسونگ Dex در دو حالت سیمی و بدون سیم – پشتیبانی از +ANT – دستیار صوتی بیکسبی با پشتیبانی از زبان محاوره
متفرقه
رنگ‌ها مشکی، سفید، شرابی، سبز مشکی، نقره‌ای، آبی، قهوه‌ای
نرخ مخصوص جذب (SAR) ۰.۷۷ وات بر کیلوگرم (سر)، ۱.۰۲ وات بر کیلوگرم (بدن)
نرخ مخصوص جذب اروپا (SAR EU) ۰.۷۱ وات بر کیلوگرم (سر)، ۱.۵۸ وات بر کیلوگرم (بدن)
نمایشگر
نوع Dynamic AMOLED 2X Dynamic AMOLED 2X
ابعاد ۶.۸ اینچ (~۹۰.۰% نسبت نمایشگر به بدنه) ۶.۸ اینچ (~۸۹.۸% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۰۸۰ پیکسل (~۵۰۰ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل، ۲۰:۹ (~۵۱۵ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس +Victus کورنینگ گوریلا گلس Victus
– نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) – پشتیبانی از +HDR10 – نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز – نرخ نمونه برداری لمس ۲۴۰ هرتز در حالت Game Mode – حداکثر روشنایی ۱۷۵۰ نیت – نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) – نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز – حداکثر روشنایی ۱۵۰۰ نیت – پشتیبانی از +HDR10 – فناوری Eye Comfort Shield برای محافظت از چشم

منبع: زومیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *